Graag willen wij u informeren over de aanstaande verhuizing van Piet Dam Velgenreparatie.

Per 3 januari 2018 gaan wij verhuizen naar Numansdorp. Dit nieuwe pand beslaat meer dan 500 m2 en is gevestigd op bedrijventerrein “Middelsluis” . Al met al een verhuizing van nog geen 11 kilometer verderop, maar wel met grote voordelen. Door de groei van Piet Dam Velgenreparatie waren de grenzen van ons huidige pand bereikt. Het nieuwe pand is beter bereikbaar, heeft meer voorzieningen, waaronder een lak afdeling en poedercoat afdeling, een showroom en we hebben meer opslagruimte. Kortom: wij zien erg naar onze verhuizing uit zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.
Tijdens en na de verhuizing zijn wij gewoon te bereiken op ons telefoonnummer:
+31 (0)78-6762688, of via email en/of het contactformulier.
Natuurlijk bent u na de verhuizing van harte welkom om ons nieuwe pand te komen bezichtigen.
Nieuwe adres:
Piet Dam Velgenreparatie
J. van der Heydenstraat 8
3281 NE Numansdorp